Underbara kvinnor i vatten.

Idag är det lördag och därmed köttdag, vilket gör den här favoritdagen ännu lite maffigare än den brukar. Mina lördagar har börjat med "Ring så spelar vi" så länge jag kan minnas, gör en lördag inte det kommer jag lite ur kurs.

Frukosten idag bestod av en smoothie och fem pekannötter. Smoothien hade turkisk yoghurt i sig, för fullständigt recept se fliken "Recept". Men, yoghurt är en mjölkprodukt väl? tänker du kanske nu. Helt rätt och jag ska ju inte äta mjölkprodukter men jag har kvar sedan innan och jag vägrar slänga mat. Har jag ätit mjölkprodukter hela mitt liv lär väl knappast 2-3 dagar göra varken från eller till. Frukostarna kan bli lite knepiga, under min whole30- månad och ofta sedan dess består frukosten av ägg i olika former http://whole9life.com/2012/01/whole-30-v2012/ Får kolla runt lite på Vegan, Raw Food och Paleosidor och se om jag hittar något vettigt. Smoothies utan mjölkprodukter lär ju funka, synd tomten har gått i idé redan, en råsaftcentrifug hade suttit som en smäck. Får kolla om den stora gula tomteverkstan norröver har en till vettigt pris. Efter Frukost var det dags för teamWOD i boxen, morgonmys med Mange. Lika härligt som alltid. Nyfiken på WOD:en? Kolla under "Träning".

Efter träningen skulle jag och Anette bli hämtade för vidare färd till Varbergs Kallbadhus så jag åt min medhavda lunch hemma hos henne. Det var andra halvan av den machosallad jag gjorde igår: Gjutjärnssallad med rödbetor.

Vi var fem kvinnor som bilade upp till Varberg och njöt av bastu och femgradigt saltvatten. Jag fullkomligt älskar att sänka ner hela kroppen i saltvatten oavsett årstid. Freud skulle väl hävda att det hade något att göra med tiden i moderns mage och att simma i fostervatten. Nå, att hänga med sina väninnor i en bastu och fika ihop är svåröverträffat oavsett.

Till eftermiddagsfikan som intogs på Kallbadhuset åts en apelsin och 2 morötter och 2 koppar thé. Jag testade ett the med lakrits, anis, bockhornsklöver och mynta i. Jättegott, smakade sött från lakritsen.

Ikväll åt jag en stor sallad gjord på färsk spenat, hela blad, skuren cosmopolitansallad och morotsstrimlor. Ringlade lite olivolja med citron över salladen och lite flingsalt. På hela anrättningen la jag en stor bit stekt karré som toppades med en klick örtgee. Total njutning. Bubbelvatten i vinglas till, jag menar, det är ju trots allt lördag.

4 Jan 2014

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)